Lue lisää »
Nolla tapaturmaa -foorumi on suomalaisten työpaikkojen muodostama verkosto, jonka tavoitteena on työturvallisuuden jatkuva edistäminen. Foorumi kokoaa yhteen työturvallisuuden parantamiseen ja nolla tapaturmaa -ajattelun toteuttamiseen sitoutuneita työpaikkoja ja yrityksiä.

Lue lisää »
Sähköalan toimijoiden yhteisen turvallisuuskampanjan tavoitteena on lisätä työturvallisuutta sähköjohtojen läheisyydessä. Tälle sivustolle on koottu aiheeseen herättäviä videoita, turvaohjeita tapaturmien välttämiseksi ja toimintaohjeita tilanteeseen, jossa sähköjohto on vaurioitunut. Sivustolta löytyy myös aihetta taustoittavia artikkeleita.

Lue lisää »
Rakennusalalla tehdään määrätietoista työtä työturvallisuuden kehittämiseksi. Viime vuosien aikana työturvallisuudessa onkin menty huomattavasti eteenpäin.

Lue lisää »
Ratuke-hanke on rakennusalan eri osapuolten yhteisyritys rakentamisen turvallisuuden kehittämiseksi

Lue lisää »

Lue lisää »

Lue lisää »
Turvapuisto on Rudus Oy:n perustama Euroopan ensimmäinen rakennusalan työturvallisuuden koulutusrata. Espoon Ämmässuolla sijaitseva Rudus-turvapuisto on oppimista varten. Täällä opitaan havaitsemaan vaarat ja opetetaan turvallisia työtapoja.