Turvapuiston verkostossa mukana:

Ammattiliitto Pro

Lue lisää »

Ammattiopisto Lappia

Lue lisää »
Ammattiopisto Lappia tarjoaa käytännönläheistä ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kemissä, Keminmaassa, Kolarissa, Muoniossa, Pellossa, Simossa, Tervolassa (Louella) ja Torniossa noin 2700 nuorelle ja noin 1300 aikuisopiskelijalle tekniikan, hyvinvoinnin, palvelun, kulttuurin ja luonnon koulutusaloilla. Perustutkintoja on tarjolla 30 ja koulutusohjelmia 45. Henkilökuntaa on yhteensä 420. www.lappia.fi

Ammattiopisto Luovi

Lue lisää »

Arinan Kiinteistöt Oy

Lue lisää »
 

Arizona Chemical Oy

Lue lisää »

Arizona Chemicalin tuotantolaitos Oulussa jalostaa mäntyöljyä. Tehtaan tuotevalikoimaan kuuluvat mäntyöljystä jalostetut rasvahapot, hartsit, mäntyöljy ja mäntypiki. Käyttökohteina ovat muun muassa maalit, liimat, voiteluaineet, autonrenkaat, painovärit, kosmetiikka, puhdistusaineet. Nuottasaaressa sijaitsevan jalostamon juuret ulottuvat vuoteen 1940 jolloin aloitettiin tislaamaan sota-ajan korvikevoiteluaineita. Nykyisin Arizona Chemicalin omistaa amerikkalainen pääomasijoitusyhtiö. Oulussa työskentelee 85 henkilöä ja maailmanlaajuisesti 1200 henkilöä, liikevaihto on miljardi euroa.

www.arizonachemical.com

Asianajotoimisto Krogerus Oy

Lue lisää »

Betamet Oy

Lue lisää »

Caverion

Lue lisää »

Caverion - Parempien kiinteistöjen puolesta.

www.caverion.fi

Cramo Finland Oy

Lue lisää »

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraa siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja.Cramo on toimialansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramon noin 2 550 työntekijää palvelee 15 maassa 380 toimipisteessä yli 150 000 asiakasta rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi Cramo palvelee kuluttajia. Kotimaassa Cramo toimii valtakunnallisesti lähemmäs 500 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin.

www.cramo.fi

Etra Oy

Lue lisää »

Suomalaista erikoisosaamista yli 50 vuoden kokemuksella.

www.etra.fi 

Design-Talo

Lue lisää »

Räätälöidyt muuttovalmiskodit ja -loma-asunnot.

www.designtalo.fi

Fingrid Oyj

Lue lisää »

Finnsementti Oy

Lue lisää »

Geobotnia Oy

Lue lisää »

Hartela-Forum

Lue lisää »

Havator

Lue lisää »

Safety First.

www.havator.fi

Icopal

Lue lisää »

IF Vahinkovakuutusyhtiö Oy

Lue lisää »

INFRA ry

Lue lisää »

ISS Palvelut

Lue lisää »

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yksityisille yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2012 liikevaihtomme oli 555 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 12 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 50 maassa.

www.iss.fi , www.issworld.com

Kuljetuspolar Oy

Lue lisää »

Ratkaisevia siirtoja.

www.kuljetuspolar.fi

Kymppi Group Oy

Lue lisää »

Lapin Ammattikorkeakoulu

Lue lisää »

Lapin Teollisuusrakennus Oy

Lue lisää »

Lemminkäinen

Lue lisää »

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa toimivia, turvallisia ja terveellisiä olosuhteita asumiseen, työntekoon ja liikkumiseen. Markkina-alueemme on Pohjois-Eurooppa, ja palveluksessamme on noin 8 200 ammattilaista.

www.lemminkainen.fi

Lujatalo

Lue lisää »

LähiTapiola

Lue lisää »

Mainonnan Työmaa MPM Oy

Lue lisää »

Meranti Siivouspalvelut

Lue lisää »

Puhtaus on taitolaji.

www.meranti.fi

Miilukangas Oy

Lue lisää »

NCC

Lue lisää »

OAKK Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy

Lue lisää »

Oulun Ammattikorkeakoulu

Lue lisää »

Oulun Autokuljetus

Lue lisää »

Oulun Energia

Lue lisää »

Oulun ev.-lut. seurakunnat

Lue lisää »

Oulun Tilakeskus

Lue lisää »

Tilakeskus hankkii ja ylläpitää Oulun kaupungin eri hallintoalojen toimitilat. Tilakeskus huolehtii kaupungin investointi- ja perusparannusohjelmiin sisältyvien kohteiden rakennuttamisesta, suunnittelusta sekä ylläpidosta.

http://tilakeskus.ouka.fi/

Oulun tekninen liikelaitos

Lue lisää »

Oulun tekninen liikelaitos (TEKLI) on Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa laadukkaita infra-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluita.

http://oulu.ouka.fi/tekli/

Oulun seudun ammattiopisto

Lue lisää »

Oulun vesi

Lue lisää »

Oulun Vesi vastaa vesihuoltopalveluista koko Oulun alueella. Palveluihimme kuuluvat vedenhankinta, vedenpuhdistus ja –jakelu, jätevesiviemäröinti, jätevedenkäsittely sekä kuivatusvesien poisjohtaminen.

www.oulunvesi.fi

Oulun Yliopisto

Lue lisää »

Paroc Oy AB

Lue lisää »

Paupek

Lue lisää »

Ammattitaitoista osaamista

www.paupek.fi

Peab Oy

Lue lisää »

POHTO

Lue lisää »

POHTO on koulutuksen ja kehittämisen asiantuntijaorganisaatio, jonka perustehtävänä on asiakkaiden kilpailukyvyn parantaminen kehittämällä yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden osaamista. Korkean laadun takeena on 40-vuotinen kokemus yritysten ja organisaatioiden kouluttajana. Oulussa ja Tampereella sijaitsevissa toimipisteissä työskentelee 30 koulutuksen ja kehittämisen ammattilaista. Yhteistyöverkostossa toimii 600 eri alojen asiantuntijaa, opiskelijoita on noin 5 000 vuosittain.

www.pohto.fi

PS-AVI, Työsuojelun vastuualue

Lue lisää »

Pöyry

Lue lisää »

Rajaville

Lue lisää »

Rajaville on betonia.

www.rajaville.fi

Rakennusliitto ry

Lue lisää »

Rakennusliitto on noin 87 000 jäsenen ammattiliitto, yksi keskusjärjestö SAK:n suurimmista. Rakennuksilla, rakennustuoteteollisuudessa, talotekniikka- sekä maa- ja vesirakennusalalla työskentelevät ovat yleensä ammatillisesti järjestäytyneitä eli Rakennusliiton jäseniä. Rakennusliitto vaatii työsuojelun, työterveyden ja työhyvinvoinnin toteutumista kaikilla rakennusteollisuuden työmailla ja työpaikoilla. Selkeänä tavoitteena pitää olla tapaturmaton työympäristö. Työntekijän perusoikeutena on palata töistä kotiin terveenä. Työsuojelun yhteistoiminnalla voidaan saavuttaa nolla tapaturmaa. Rakennusliitto on noin 87 000 jäsenen ammattiliitto, yksi keskusjärjestö SAK:n suurimmista. Rakennuksilla, rakennustuoteteollisuudessa, talotekniikka- sekä maa- ja vesirakennusalalla työskentelevät ovat yleensä ammatillisesti järjestäytyneitä eli Rakennusliiton jäseniä. Rakennusliitto vaatii työsuojelun, työterveyden ja työhyvinvoinnin toteutumista kaikilla rakennusteollisuuden työmailla ja työpaikoilla. Selkeänä tavoitteena pitää olla tapaturmaton työympäristö. Työntekijän perusoikeutena on palata töistä kotiin terveenä. Työsuojelun yhteistoiminnalla voidaan saavuttaa nolla tapaturmaa.

www.rakennusliitto.fi

Rakennusteollisuus RT ry

Lue lisää »

Rakennusteollisuus RT on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten, teknisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat Keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, LVI-tekninen urakointi ja Pinta.

www.rakennusteollisuus.fi

Rakentamisen laatu RALA ry

Lue lisää »

Rakentamisen Laatu RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan järjestöjen perustama toimija, jonka tavoitteena on parantaa rakentamisen laadun ja terveen kilpailun edellytyksiä. RALA kerää ja ylläpitää tietoa alan yrityksistä, arvioi niitä ja antaa niille pätevyyksiä ja luokituksia.

www.rala.fi

Ramirent Finland Oy

Lue lisää »

Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 75 toimipisteen verkostollaan ja yli 580 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin.

www.ramirent.fi

Rudus Oy

Lue lisää »

Ruduksen toiminnan ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset, murskausurakointi ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 1 200 ammattilaisen voimin. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin. Euroopan ensimmäinen rakennusalan työturvallisuuden koulutusrata Rudus-turvapuisto perustettiin Espooseen vuonna 2009. 

www.rudus.fi/turvapuisto

Ruskon Betoni Oy

Lue lisää »

Sievin Jalkine Oy

Lue lisää »

Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkinevalmistaja

www.sievi.com

Sivakka Yhtymä Oy

Lue lisää »

Skanska

Lue lisää »

Uskomme, että nolla tapaturmaa -tavoite on saavutettavissa oikein suunnatuilla toimenpiteillä, sattuneista tapauksista oppimalla ja osaavan henkilöstön avulla.

http://www.skanska.fi/fi/Tietoa-Skanskasta/Vastuullisuus/Sosiaalinen-vastuu/Tyoturvallisuus/

SRV

Lue lisää »

Elämäsi rakentaja

www.srv.fi

SSAB

Lue lisää »

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50:ssä maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu NASDAQ OMX Nordic Tukholmassa ja toissijaisesti NASDAQ OMX Helsingissä.

www.ssab.com 

Telinekataja Oy

Lue lisää »

Rakennamme turvalliset työolosuhteet.

www.telinekataja.fi

Temotek Oy

Lue lisää »

Temrex Oy

Lue lisää »

Temrex Oy:n tavoitteena on auttaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti palo- ja työturvallisuudessa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat alan johtavat merkit ja päämiestemme tieto ja osaaminen on asiakkaidemme käytössä.

www.temrex.fi

Terveystalo

Lue lisää »

Tilaajavastuu Oy

Lue lisää »

Työterveyslaitos

Lue lisää »

Työterveyslaitoksen Asiantuntijapalvelut - työhyvinvoinnin kokonaisvaltaiset kehittämispalvelut Palvelemme työpaikkoja, jotka kehittävät työolojaan ja työympäristöään, haluavat parantaa johtamiskäytäntöjään ja henkilöstön hyvinvointia.

www.ttl.fi

Uki Arkkitehdit Oy

Lue lisää »

UKI Arkkitehdit Oy:n historia ulottuu viiden vuosikymmenen taakse. Pitkäjänteisyys tarkoittaa meille kahta asiaa: kestäviä asiakassuhteita ja sitä, että suunnittelemamme arkkitehtuuri kestää ajassa. Nykyisellään UKI Arkkitehdit on moderni ja monitaitoinen toimisto, jonka käytössä on viimeisin teknologia ja uusimmat ohjelmistotyökalut. Suunnittelijamme ovat erinomainen yhdistelmä kokemusta ja tuoretta näkemystä. Toimistomme on Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL ry:n jäsen.

www.ukiark.fi

Valopaa Oy

Lue lisää »

Valopaa Oy on suomalainen yritys, joka kehittää ja valmistaa älykkäitä led-valaisinjärjestelmiä ja led-valaisimia sekä niiden teknologia-alustoja. Tuotteemme tuottavat asiakkaille elinkaariedullisuutta energiatehokkuudella, pitkällä luotettavalla käyttöajalla ja hyvällä ylläpidettävyydellä. Älykäsjärjestelmämme ja valaisimemme sopivat mm. katujen ja puistojen, pysäköintialueiden – ja tilojen, siltojen ja alikulkujen sekä huoltoasemien ja teollisuuden valaistukseen.

www.valopaa.com

Würth Oy

Lue lisää »

Pientarvikelogistiikan ja työturvallisuuden edelläkävijä

www.wurth.fi

YIT

Lue lisää »